Drie bodybuilding-tips voor het perfecte lichaam

  1. Steek al je energie in de sportschool. Of zoals bodybuilder Dwayne ‘The Rock’Johnson noemt: ‘Train hardcore, put jezelf bij elke workout totaal uit.’ In de gym ben je om te trainen, progressie te boeken en te werken aan die perfecte body. Ga echter niet all-in, neem genoegen met kleine stapjes, want daar heb je op termijn het meeste aan. Het doel is immers om jezelf constant te verbeteren.
  2. Pak voldoende rust. Luister te allen tijde naar je lichaam en vermijd overbelasting. Als je namelijk de waarschuwingssignalen negeert, krijg je nooit de gewenste gains. Skip in dat geval de sportschool en kies voor rust. Al dan niet met wat vermaak. Persoonlijk vind ik deze combo online: aan de videoslots. Alles over de beste gokkasten vind je overigens op OnlineCasinoGids.com.
  3. Eet gezond, maar cheat een beetje. Je lichaam is een tempel, veelal in aanbouw. Om dit pronkstuk zo goed mogelijk uit de verf te laten komen, is het zaak om goed te eten. Dat doe je natuurlijk door erg gezond te eten. Toch luidt het advies om zo nu en dan even te cheaten. Waarom? Omdat onderzoeken hebben aangetoond dat calorierijke maaltijden vol zitten met leptine, het verzadigingshormoon dat je energieniveau in balans houdt en de honger remt. Hou het dus bij 80% gezond en 20% ongezonde versnaperingen.
2 Sep 2019